ITALIJAN PRIMIO DRUGU DOZU VAKCINE: Evo kako se Đanluka Vaki oseća i koju vakcinu je primio (FOTO, VIDEO)

Novosti online

02. 06. 2021. u 11:06

POPULARNI italijanski milioner i influenser , Đanluka Vaki (52), poznat i kao "Plejboj deka", danas je na Beogradskom sajmu gde je primio drugu dozu protiv korona virusa.

ИТАЛИЈАН ПРИМИО ДРУГУ ДОЗУ ВАКЦИНЕ: Ево како се Ђанлука Ваки осећа и коју вакцину је примио (ФОТО, ВИДЕО)

Foto: Milena Anđela

Milioner je u Beograd doputovao u pratnji 28 godina mlađe devojke, a na Beogradskom sajmu dočekao ga je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić. 

- Mnogo sam srećan što sam danas ovde, jedva čekam da prođe pandemija i da svi zajedno slavimo- Rekao je Đanluka, neskrivajući radost i dodao da je primio Fajzer vakcinu i da se odlično oseća.

- Za nas je njegov dolazak važan jer je to promocija Beograda i našeg turizma. Beograda kao jedine destinacije na svetu na kojoj, kao što vidite, možete da primite 4 vakcine. Uveren sam da će mnogi ljudi zato što je on bio ovde odlučiti da posete naš grad posle korone jer mi očekujemo još veću posećenost kad ovo sve prođe- izjavio je Vesić. 

Poznati influenser i binismen italijanskog porekla nedavno je posetio Beograd, gde je primio prvu dozu vakcine protiv Covida 19.

Đanluka Vaki pravo sa vakcinacije na Dorćol

Globalna lajfstajl zvezda Đanluka Vaki živi punim plućima. Posle posete vakcinacije na Beogradakom sajmu svoj boravak u Beogradu je nastavivo posetom Dorćolu.

Ne slučajno, ovo unikatno mesto od samog otvaranja predstavlja ne samo luksuznu ejžn food & lajfstajl destinaciju, već i novi regionalni lendmark društvenog života. 


Đanluka Vaki, koji ima preko 20 miliona pratilaca na svom instagram nalogu, u pratnji svoje supruge Šeron Fonseka, koja ima preko 5 miliona pratilaca, svojim dolaskom su utvrdili mesto Beograda na globalnoj mapi prestizžih destinacija. Ono što je sigurno, vraćaju se uskoro.

Foto: Novosti online

Đanluka se proslavio plesnim videima, a godinama je u centru pažnje i jedan je od vlasnika najzanimljivijih profila na Instagramu koje prate milioni.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!