BESPLATNO: Za vakcinaciju u Beogradu se prijavila 573 radnika iz Republike Srpske

R. S.

26. 03. 2021. u 14:36

NA poziv Privredne komore Republike Srpske privrednicima i njihovim zaposlenim da se prijave za besplatnu vakcinaciju protiv virusa korona, prijavila su se 573 osobe iz 155 privrednih društava.

БЕСПЛАТНО: За вакцинацију у Београду се пријавила 573 радника из Републике Српске

Foto: Z. G.

Privredna komora Republike Srpske dostavila je spisak prijavljenih u Privrednu komoru Srbije, a imunizacija vakcinom Astra Zeneka biće obavljena na Beogradskom sajmu u subotu i nedelju.

Privredna komora Srbije uz podršku Vlade Republike Srbije, obezbedila je putem Komorskog investicionog foruma zemalja Zapadnog Balkana (KIF ZB6), čije su članice privredne komore zemalja u regionu, proces imunizacije za privrednike i njihove zaposlene. Za proces imunizacije na raspolaganju je do 10.000 vakcina.

- Za vakcinaciju privrednika iz regiona biće otvorene posebne kabine u okviru Sajma gde se inače organizuje vakcinacija građana, a kako u ovom trenutku ne znamo u kojoj hali i odakle će se ulaziti, Privredna komora Srbije će organizovati vidljive info pultove. Svi koji su na spisku, u skladu sa tim kako organizuju svoj put, moći će da dođu u tom vremenskom periodu i da sačekaju vakcinaciju - navedeno je danas iz Privredne komore RS.

Prilikom vakcinacije popunjava se standardizovan formular (koji sadrži i saglasnost za vakcinaciju), koji je moguće preuzeti na internet stranici Privredne komore Republike Srpske. Iz komore podsećaju da je potrebno odštampati i unapred ručno popuniti formular, da bi se ubrzao postupak vakcinacije.

Svi koji dođu na vakcinaciju, sa sobom moraju imati i pasoš.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri