BRUKA I SRAMOTA! Pokojnog gradonačelnika Bijeljine ismevaju na Instagramu, objavljuju montirane video snimke i fotografije

Novosti online

19. 03. 2021. u 16:05

GRADONAČELNIKA Bijeljine Miću Mićića koji je preminuo u Banjaluci 23. decembra minule godine ne prestaju da ismevaju na društvenim mrežama čak ni nekoliko meseci posle njegove smrti, a što je za svaku osudu!

БРУКА И СРАМОТА! Покојног градоначелника Бијељине исмевају на Инстаграму, објављују монтиране видео снимке и фотографије

Foto: N.Fifić

Naime, na društvenoj mreži Instagram postoji profil pod nazivom "menstruacija_bijeljina" koji se "bavi" isključilo vređanjem i ismevanjem Mićića.

Prva objava postavljena je 3. novembra protekle godine, a sa ovakvim nedopustivim sadržajem nastavilo se i dalje, premda je Mićić preminuo u decembru.

Pored skandaloznih fotomontaža, izmontiranih video snimaka na objavama se mogu naći i izuzetno neprimerene reči koje su upućene, sada pokojnom, Mićiću.

Ovakvo izražavanje je krajnje nedopustivo! Ismevati nekoga javno nije prikladno ni u kom slučaju, a naročito ne kada je reč o čoveku koji je preminuo. 

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)