U RS U NEDELJU STIŽE 20.000 VAKCINA „SPUTNJIK V": Dodik o imunizaciji, izborima u Srebrenici i zakonu o ispitivanju porekla imovine

R.S.

26. 02. 2021. u 15:58

PREDSEDNIK SNSD-a Milorad Dodik kazao je danas, nakon sednice Izvršnog komiteta ove stranke, da će SNSD ponuditi svim strankama u Srpskoj, ukljujući i opozicione, da učestvuju u pripremi Zakona o ispitivanju porekla imovine.

У РС У НЕДЕЉУ СТИЖЕ 20.000 ВАКЦИНА „СПУТЊИК В: Додик о имунизацији, изборима у Сребреници и закону о испитивању порекла имовине

Foto S. M.

Dodao je da se novi zakonski predlog radi po uzoru na onaj koji ima Srbija, te da će se široka saglasnost svih stranaka u RS, tražiti pre nego što on bude upućen u skupštinsku proceduru.

-Interes je da postignemo što širi konsenzus, pa ćemo pre rasprave u skupštini, tražiti saglasnost i svih drugih partija. Spremni smo da prihvatimo i ono što oni predlože - rekao je Dodik.

Govoreći o izborima u Doboju i Srebrenici, Dodik je kazao da su „sve špekulacije pale u vodu, te da je rezultat potvrdio volju naroda u tim opštinama i snagu SNSD-a".

Govoreći o situaciji u BiH, ocenio je da je ona složena, te da SNSD ne može prihvatiti predloge da član Predsedništva BiH bude biran u parlamentu, ali da su za predlog da poslanički mandat pripada stranci bez preferencijalnih procedura.

Dodik je naveo i da će u nedelju poslepodne u Republiku Srpsku stići 20.000 vakcina „sputnjik V".

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)