BILA JE TO RUTINSKA KONTROLA: Kada je granična policija u Foči videla šta se krije u “pasatu”, odmah je uhapsila vozača! (FOTO)

V. MITRIĆ

09. 02. 2021. u 20:59

БИЛА ЈЕ ТО РУТИНСКА КОНТРОЛА: Када је гранична полиција у Фочи видела шта се крије у “пасату”, одмах је ухапсила возача! (ФОТО)

Foto Depositphotos

PRIPADNICI Centralnog istražnog tima Granične policije BiH i Jedinice za podršku i kontrolu Terenske kancelarije Istok Višegrad GPBiH, sprečili su nezakonit promet 7.000 kutija različitih vrsta cigareta bez akciznih markica.

Kako je rekla za „Novosti“ Jasminka Mujić, portparolka GP BiH, cigarete su otkrivene prilikom kontrole „pasata “, BH nacionalnih oznaka, na području opštine Foča. Vozilom je upravljao S.A. (26), državljanin BiH.

O događaju su obavešteni tužilac Tužilaštva BiH i sudija za prethodni postupak Suda BiH, prema čijim je naredbama državljanin BiH uhapšen i pretreseno vozila u kom su se nalazile cigarete.

Cigarete, čija se tržišna vrednost proenjuje 35 000 KM, privremeno su oduzete. Zbog sumnje da je počinjeno krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda, protiv osumnjičenog biće dostavljen izveštaj Tužilaštvu BiH.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)