POLICIJSKO VOZILO UDARILO DEČAKA: Mališan na biciklu naleteo na vozilo, hitno prevezen u bolnicu

Vid Blagojević

01. 12. 2020. u 16:40

ПОЛИЦИЈСКО ВОЗИЛО УДАРИЛО ДЕЧАКА: Малишан на бициклу налетео на возило, хитно превезен у болницу

Foto: Vid Blagojević

ISPRED Vatrogasnog doma, u ulici Miloša Crnjanskog u centru Modriče, dogodila se saobraćajna nesreća oko 14 časova u kojoj je trinaestogodišnji dečak izleteo na biciklu iz ulice Filipa Višnjića na policijsko vozilo koje se kretalo Ulicom Miloša Crnjanskog.

I pored pokušaja skretanja u desno na trotoar policajci nisu uspeli da izbegnu dečaka na biciklu. Kako smo nezvanično saznali on je pao na šoferšajbnu auta a zatim na zemlju.Sa tim dečakom bio je još jedan na biciklu ali je on stao da propusti nekoliko vozila koja su se u tom času kretla tom ulicom.

- U saobraćajnoj  nesreći učestvovao je policijski službenik Policijske stanice Modriča lice inicijala K.Ž. sa službenim vozilom marke „Pežo” i maloletni biciklista iz Modriče. U ovoj nesreći biciklista je zadobio telesne povrede i isti je nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Modriča upućen na dalje pretrage u dobojsku bolnicu. – saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Kako smo nezvanično saznali povređeni dečak je na sreću zadobio lakše telesne povrede. Prema informacijama iz dobojske bolnice dečak je iščašio nogu  na koju je stavljena longeta a drugih lomova na sreću nema.

Uviđaj od ovoj sabraćajnoj nesreći  izvršili su pripadnici Policijske stanice Modriča zajedno sa dežurnim tužiocem Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)