RUKOVODSTVO Republike Srpske zatražilo je od Beograda da stavi na dnevni red pitanje statusa RS ukoliko međunarodna zajednica bude tvrdoglavo insistirala na hitnom razrešenju kosovskog čvora koje bi bilo protivno našim nacionalnim interesima.

ban Kulin

22.08.2020. 10:39

Eto koliko nas košta naša naivnost "da nam je brat mio koje god vere bio" i što smo za braću smatrali muslimanske kvislinge koje smo ostavili u Bosni, na Kosovu i u Albaniji nakon što smo 1912. godine sa Balkana proterali naše okupatore, a njihove mentore Turke kojima su oni slugovali, danas umesto da mirne duše i srca uživamo u srpskoj Bosni, srpskoj Hercegovini, srpskom Kosovu i srpskom Epiru, mi smo primorani da pregovaramo o podeli naših istorijskih teritorija sa otomanskio-muslimanskim Ljotićevcima i Nedićevcima iz srednjeg veka, to jest sa današnjim takozvanim "bošnjacima" i takozvanim "šćipetarima"! Pamet u glavu Srbadijo i da nam se ovakve greške više nikada ne ponove!!!

Čiča Gorio

22.08.2020. 11:17

Tako treba njima reći!!! Uvek na štetu Srbije i Srba. Da ne bi se zaoštravala situacija od njih. Pa mora se sve na Štetu Srbije i Srba. Dalje pogane ruke od Srpske zemlje. Ako mi poludimo kao neki onda se neće moći rešiti mirno i sve na štetu Srba???