ZVARŠEN BOŽIĆNI TURNIR U UGLJEVIKU: Najbolji "Mladi NPS Ugljevik"

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

13. 01. 2024. u 11:12

U Ugljeviku je danas uspešno završen Božićni turnir u malom fudbalu koji je okupio 64 ekipe.

ЗВАРШЕН БОЖИЋНИ ТУРНИР У УГЉЕВИКУ: Најбољи Млади НПС Угљевик

Foto:V.Mitrić



Najbolja ekipa je ekipa “Mladi NPS Ugljevik” koja je u finalnoj utamici savladala  “Sloga junajted” iz Bijeljine 3:0.
Turnir je organizovala Boračka organizacija Ugljevika pod pokroviteljstvom opštine Ugljevik i Rudnika I termoelektrane “Ugljevik”.
Nagrade najboljim ekipama i pojedincima uručili su predsednik Skupštine opštine Ugljevik Zoran Lazić i izvršni direktor za poslove proizvodnje uglja i razvoj Rudnika Dragiša Vidaković.
Predsednik lokalne Boračke organizacije Jovan Marinković zahvalio svim ekipama na učešću i onima koji su podržali turir. napomenuvši da sav prihod od turnira ide u humanitarnu svrhu boračkoj populaciji.
-Turnir je trajao dve nedelje, tradicinalno organizujemo od 1997 godine. Imali smo veliku posjećenost a za Božić smo imali i tombolu sa vrednim nagradama-rekao je Marinković.
Najbolja ekipa u uzrastu petlića je Škola fuddbala  “Sloga Bijeljina”, a ekipa “Dragari 2011” najbolja je ekipa uzrasta mlađi pioniri, u uzrastu pionira pobednik je ekipa “Pass”, a u kadetima “Triomaks Bijeljina” i u juniorima najbolja ekipa je “Presen D.o.o.”.
Najbolji igrač turnira je Mile Teodorović iz pobjedničke ekipe “Mladi NPS Ugljevik”.
Predsednik Skupštine opštine Ugljevik Zoran Lazić najavio je dalju podršku sportskim manifestacijama i razvoju sporta iz lokalnog budžeta.
-Posebno je zadovoljstvo videti ovoliki broj mladih učesnika turnira, ali i veliki broj publike kako Ugljevičana, tako i naših iz dijaspore kao i okolnih opština-rekao je Lazić. 
Vidaković je izrazio zadovoljstvo jer se tokom trajanja turnira okupljaju mladi ljudi koji se bave sportom.
-RiTE "Ugljevik" će nastaviti da materijalno podržava sportske, društvene, kulturne aktivnosti i sve druge aktivnosti od značaja za sugrađane-najavio je Vidaković.
Tokom trajanja turnira odigrano je 111 utakmica a postignuto 623 gola.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave