OPTUŽEN RADNIK PUMPE U LAKTAŠIMA: Snimao i ismejavao nastradalog Mladena Dulića

S. MIŠLjENOVIĆ

23. 11. 2023. u 06:00

OSNOVNI sud u Banjaluci potvrdio je optužnicu protiv radnika pumpe Veljka Trišića (45) iz Laktaša koji je snimao i ismevao Mladena Dulića (22), mladića iz Laktaša i proširio snimak društvenim mrežama nakon čega je mladić doživeo duševnu bol što je rezultiralo samoubistvom.

ОПТУЖЕН РАДНИК ПУМПЕ У ЛАКТАШИМА: Снимао и исмејавао настрадалог Младена Дулића

Foto: Printscreen/Tviter/@MalignaB

OJT Banjaluka podiglo je optužnicu protiv Trišića zbog krivičnog dela zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće postupanje.

Prema optužnici, 26. oktobra 2022, na benzinskoj pumpi u Laktašima, nakon što se oštećeni interesovao za posao kod optuženog, koji je bio radnik pumpe, on mu je, svestan da je oštećeni mlađa osoba, bez iskustva i sniženih intelektualnih sposobnosti, ponudio običan list papira uveravajući ga da popunjava prijavu za posao. Nakon što je sačinio snimak, optuženi ga je prosledio kolegama svestan da će na takav način dospeti do šire javnosti.

- Kada je oštećeni saznao da je snimak objavljen na društvenim mrežama on je dva dana kasnije sebi oduzeo život u porodičnoj kući u Laktašima - piše u optužnici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!