DAROVI ZA MALE SLAVLJENIKE: U vrtiću "Duško Radović" u Ugljeviku proslavili Nikoljdan

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

19. 12. 2022. u 21:55

VRTIĆ “Duško Radović” iz Ugljevika rezanjem slavskog kolača i priredbom koju su priredili mališani proslavio je krsnu slavu Svetog Nikolu Čudotvorca - Nikoljdan.

ДАРОВИ ЗА МАЛЕ СЛАВЉЕНИКЕ: У вртићу Душко Радовић у Угљевику прославили Никољдан

foto V Mitrić

Protojerej Aleksandar Tešić, paroh ugljevički, poželeo je mališanima, zaposlenima i rukovodstvu vrtića da slavu proslavljaju u zdravlju i veselju.

- Da naša deca napreduju u uzrastu i svakoj vrlini, da usvajaju korisne nauke i da budu ponos i dika svojih roditelja - poželeo je Tešić.

Direktor Mladen Stevanović čestitao je krsnu slavu kolegama, deci ove ustanove i svima koji slave. Načelnik Ugljevika Vasilije Perić, koji je uživao u druženju sa dečicom, je istakao je da je ponosan na postignute rezultate ove ustanove. Perić je čestitavši slavu najmlađima poželeo da u narednim godinama bude još dece u vrtiću. On je izrazio zadovoljstvo napretkom Dečeg vrtića i najavio proširenje kapaciteta ove ustanove.

- Posebno smo ponosni jer imamo jednu od najnižijih cena u Srpskoj za celodnevni boravak dece koja na mesečnom nivou iznosi 95 KM - podsetio je Perić i poželeo srećnu slavu svima koji danas proslavljaju Nikoljdan.

Kum slave bila je Boračka organizacije Ugljevika koja je za svih 160 dece obezbedila Nikoljdanske paketiće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)