AKO STE VIDELI OVOG ČOVEKA, ZOVITE POLICIJU: Svi traže nestalog Adila, poslednji put viđen prošle srede

V. Mitrić

08. 08. 2022. u 16:47

POLICAJCI Policijske stanice Čajniče neumorno traže Adila Hajvaza koji je poslednji put viđen prošle srede ispred porodične kuće u mestu Vihnići, nadomak Čajniče, a njegov nestanak u četvrtak oko 11 časova

АКО СТЕ ВИДЕЛИ ОВОГ ЧОВЕКА, ЗОВИТЕ ПОЛИЦИЈУ: Сви траже несталог Адила, последњи пут виђен прошле среде

Foto: Privatna arhiva

Adil je rođen 1935. godine u mestu Vihnići, opština Čajniče, stalno nastanjen u Sarajevu, zaputio se navodno u danu kad je poslednji put viđen da obilazi imanje u rejonu Dolovi.

- Adil je visine oko 1,65 metra, srednje razvijenosti, proćelav, ispod levog oka je imao flaster. Zadnji put je viđen u košulji kratkih rukava sa više belih detalja, pantalone plave boje sa povezom oko struka, dok je na nogama imao opanke crne boje -kažu u policiji.

Čajnički policajci su već pretražili teren ove opštine , sa pripadnicima Jedinice žandarmerije Foča, članovima porodice nestalog čoveka kao i Gorske službe spas avanja Goražde i Pale, te Civilne zaštite Goražde.

- Policijska uprava Foča apeluje na građane da ukoliko vide nestalog ili imaju bilo kakva saznanja a koja mogu doprine njegovom pronalaženju da prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatan broj telefona "122". 

BONUS VIDEO: ONA JE VRŠAČKI HEROJ - Mlada Nataša Milić sa kolegama gasila požar na Vršačkim planinama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

USVOJEN IZBORNI ZAKON REPUBLIKE SRPSKE: Rasprava u NSRS se odužila do dva sata posle ponoći