NI BOGA SE NE BOJI: Muškarac kod Broda provalio u katoličku crkvu i dva automobila - ukrao 500 kuna

N. ĐURIĆ

29. 11. 2021. u 16:03

POLICIJSKI službenici Policijske stanice Brod, identifikovali su osobu sa inicijalima I. J. sa područja te opštine, za koju postoji osnov sumnje da je izvršila noćnu provalu u jedan tamošnji verski objekat i u dva putnička automobila.

НИ БОГА СЕ НЕ БОЈИ: Мушкарац код Брода провалио у католичку цркву и два аутомобила - украо 500 куна

Foto: FB

U današnjem saopštenju policije navodi se da je I. J. identifikovan već u prošli petak, 25/26. novembra, „nakon što je prethodne noći izvršio provalu u jedan verski objekat i dva automobila koja su se nalazila parkirana ispred tog objekta“.

- Iz jednog putničkog automobila otuđen je novac - saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Kako „Novosti“ saznaju, pod teretom sumnji da je izvršio provale u dva automobila i u katoličku crkvu u Koraćima, nadomak Broda, je 67-godišnji Ivo J. (67), meštanin iz tog sela.

- Zasada, iz crkve i jednog automobila nije uočen, tačnije prijavljen nedostatak novca, dok je vlasnik drugog automobila prijavio da mu je ukradeno oko 500 kuna - kazuje naš izvor.

Iz policije su najavili da će „protiv I. J. Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izveštaj o izvršenom krivičnom delu „teška krađa“.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)