IZ PDP ODGOVORILI NA PROZIVKE VUČUREVIĆA: Stavio se u službu režima SNSD

S. M.

22. 10. 2021. u 14:02

NAKON današnje konferencije za medije gospodina Vučurevića, potpuno ispravnom se pokazala odluka Predsedništva PDP da raspusti trebinjski odbor i za poverenika imenuje dr Sašu Borjana, kažu PDP.

ИЗ ПДП ОДГОВОРИЛИ НА ПРОЗИВКЕ ВУЧУРЕВИЋА: Ставио се у службу режима СНСД

foto PDP

Iz PDP navode da im je jedino Jedino žao što to nije učinjeno mnogo ranije, reagujući , nakon što je stranku napustio bivši predsjdnik Gradskog odbora Trebinje, Slavko Vučurević, te javno iznio brojne optužbe na račun rukovodstva PDP.

– Trebinju je jasno, a od danas i Republici Srpskoj, da je gospodin Vučurević potpuno preuzeo retoriku i stavio se u službu režima SNSD, u njihovom maniru izgovarajući gomilu brutalnih laži i uvreda upućenim dojučerašnjim partijskim kolegama, od kojih je većina na ličnoj osnovi, što govori o onome ko to izgovara, kaže portparolka PDP, Anja Petrović.

Prema njenim rečima, PDP daje punu podršku dr Borjanu da, zajedno sa narodnim poslanikom Ljubišom Krunićem, vrati Gradski odbor PDP  Trebinje „na mesto koje zaslužuje u političkom životu našeg najjužnijeg grada i pokrene aktivnosti odbora koje su već duži period izostajale, što je dovelo do raspuštanja prethodnog saziva odbora“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)