NAKON što je lider SNSD Milorad Dodik obelodanio da ta stranka sprema program pod nazivom "Samostalnost Srpske u dejtonskim okvirima", a kojim namerava vratiti oduzete nadležnosti prenete na nivo BiH, oglasila se i opozicija RS i poručila da ne podržava taj predlog SNSD.

Goran

14.10.2021. 11:08

Srbima neprijatelji netrebaju. Uvijek smo bili sami svoji neprijatelji. Šačica prodanih duša imaju podršku iz vana i samo ide protiv srpskih interesa. Ta stranka treba da se izmjesti u druge trećine a ne da drži predavanja srbima.

Sukrija

14.10.2021. 12:59

Uredu ..pravo pitanje za opoziciju je: Dali zele povratiti otudena prava zagarantovana Dejtonskim ugovorom Republici Srpskoj..ili smatraju nedopustiva ponasanja nedemokratskog Sarajeva..necim normalnim i legitimnim..? Nemora se razmisljati o nezavisnosti..to moze da bude samo posledica totalnog nerazumevanja sa narodom koji je sledio i dalje sledi svoje extremiste..U okvirima BiH Srpski narod treba da ocuva zastiti i podigne svoja prava na veci nivo kao konstitutivan narod..Puna podrska politici Milorada Dodika koja je krajnje razumna i utemeljena u ozbiljnoj argumentaciji..

Peca

14.10.2021. 13:07

Steta sto se ovakvi sastanci lose pripremaju i ond dolazi do razbijanja jedinstva Srpskog naroda a neprijatelj to perfidno iskoriscuje za razbijanje Srpstva.

Zoran

14.10.2021. 17:08

Ne mogu da verujem da kod srpskih političara ima glasa razuma. Dodik nastavlja politiku Slobodana Miloševića koja je skoro upropastila Srbe, i tome se treba suprotstaviti dok nije kasno.

buki

14.10.2021. 22:48

@Zoran - Po komentaru bih rekla da se slažete sa Inckovom bljuvotinom da su Srbi genocidan narod, a kao ne vidite gde vode svi ti nametnuti zakoni od strane onih koji su na Srbe sručili tone kasetnih i uranijumskih bombi.

Zoran

14.10.2021. 21:22

Nigdje u svijetu ne postoji ni u jednom narodu više izdaje kao u Srbskom. Canak, Jovanović, Rada Trajkovic I par kupljenih njenih istomisljenika na Kim, Djilas, Jeremić, pa onda ucenjene I kupljene vodje opozicije u RS. Da smo složni kao siptari i muslimani gde bi nam bio kraj. Neka nam je bog na pomoći srbski narode u Srbiji, Kosovu i Republici Srbskoj???.

Sljuka

14.10.2021. 23:29

@Zoran.Politika Slobodana Milosevica nema veze sa politikom koju vodi Dodik..Napadi na Dodika traju vec godinama..u razlicitim formama..Dugo je Dodik pozivao na razum i dogovor..i nazalost nailazio je samo na mrznju i prezir iz Sarajeva..Ta mrznja je redovna stvar od strane muslimana(Bosnjaka od 93..)Cim Srbin pokaze samopostovanje i svest o pripadnosti odma automatski dobiva mrznju i prezir od onih koji misle da imaju vise prava na BiH..To je slucaj i sa Miletom Dodiku..