POGINULE MONAHINJA I NJENA MAJKA: Otkriven identitet žena koje su stradale kod Bijeljine

Novosti online

07. 08. 2021. u 19:11

U SAOBRAĆAJNOJ nesreći koja se u petak uveče dogodila na gradskoj zaobilaznici u Bijeljini poginule su Danica K. (51) i Nada K. (71), njena majka.

ПОГИНУЛЕ МОНАХИЊА И ЊЕНА МАЈКА: Откривен идентитет жена које су страдале код Бијељине

Foto O. Matavulj

Kako se saznaje, Danica K. je bila monahinja.

Još uvek nije utvrđen zvaničan uzrok koji je doveo do ove teške saobraćajne nesreće, ali se nezvanično saznaje da se automobil "pežo" u jednom trenutku našao na suprotnoj traci kolovoza. Prema prvoj informaciji, došlo je do sudara "pežoa" i "golfa".

Ćerka je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta, dok je majka preminula u sanitetskom vozilu na putu do bijeljinske bolnice.

Na terenu su bili i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Bijeljina i pomogli su oko izvlačenja tela nesretnih žena iz automobila.

Mile Spasojević, starešina Teritorijalne vatrogasne jedinice Bijeljina kaže da je stanje na licu mesta bilo jezivo, jer su vatrogasci morali da seku delove automobila, da bi vozača D. K, koja je preminula za volanom, izvukli iz vozila, kao i njenu teško povređenu majku.

Bojana Lazarević, dežurni tužilac Okružnog tužilaštva u Bijeljini, potvrdila je da su u ovoj nesreći poginule majka i njena ćerka, koja je bila za volanom.

Više detalja o uzrocima koji su doveli do ove teške saobraćajne nesreće biti poznato nakon što se izvrši obdukcija tela nesretnih žena.

(Srpskainfo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

USVOJEN IZBORNI ZAKON REPUBLIKE SRPSKE: Rasprava u NSRS se odužila do dva sata posle ponoći