DA SE ČUJE I NJIHOV GLAS: Gradiška dobila Gradski odbor Narodne partije Srpske (FOTO)

S. M.

26. 06. 2021. u 22:20

PRED više od 250 delegata i gostiju u velikoj sali Kulturnog centra u Gradišci formiran je odbor Narodne partije Srpske.

ДА СЕ ЧУЈЕ И ЊИХОВ ГЛАС: Градишка добила Градски одбор Народне партије Српске (ФОТО)

Foto: NPS

Izbornoj skupštini su pored predsednika i funkcionera Narodne partije Srpske, prisustvovali i gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić, predsednik opštinskog odbora Ujedinjene Srpske Slavko Dunjić, narodni poslanik iz Gradiške Ognjen Žmirić, predsednik Socijalističke partije u Gradišci Ivica Lučka.

Izabrano je trideset devet članova Gradskog odbora, a za predsednika Gradskog odbora izabran je Rajko Lajić.

Izabrani predsednik gradskog odbora je u prvom obraćanju naglasio da najveći deo sadašnjeg članstva odbora čine uspešni preduzetnici i privrednici. Lajić je naglasio da je interesovanje sugrađana veliko i da u narednom periodu očekuju još veći priliv članstva jer građani prepoznaju Narodnu partiju Srpske kao stranku preko koje može da se čuje i njihov glas kako u Gradišci tako i u Parlamentu Srpske.

Predsedsednik Narodne partije Srpske Darko Banjac istakao je da je odbor u Gradišci još jedan u nizu koji je proteklih nedelja formiran u Republici Srpskoj. Narodnoj partiji Srpske u proteklim nedeljama pristupa sve veći broj građana koji žele da se uključe u aktivno stvaranje pozitivnog političkog okruženja u svojim opštinama.

Foto: NPS

Banjac je istakao je da će ova stranka u budućnosti postati nezaobilazan politički faktor od Trebinja do Krupe na Uni, te da će biti dosledna i delovati u interesu naroda RS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna