SALATA OD JAJA: Odlična kao prilog, a može biti i ukusan obrok
Doručak je najbitniji obrok u danu, pa je zato potrebno uneti što više potrebnih vitamina i minerala. Jaja koja su vam ostala od Vaskrsa možete iskoristiti za više nego ukusnu salatu čiji se recept nalazi u nastavku.
Foto: Shutterstock
Sastojci:
- malo bibera
- 5 kuvanih jaja
- 1 štap celera
- sitno seckani vlašac
- sok od pola limuna
- senf
- majonez
- so
Priprema:
Jaja oljuštite i prepolovite ili možete iseći na četiri dela. Možete "izbaciti" žumanca i njih malo viljuškom izgnječiti. Štap celera isecite na manje komade i dodajte jajima, a onda i seckani vlašac pa promešajte. Onda začinite i sipajte majonez i senf po želji, u zavisnosti koliko želite da bude sočno. Onda na kraju ubacite i sok od limuna i dobro promešajte. Salata je spremna za serviranje.Možete ubaciti još neke sastojke poput ljute paprike, origana ili možda piletine. Sve u skladu sa vašim ukusom.
(Ona)
EKSKLUZIVNO - URANIJUM I TEŠKI METALI OTKRIVENI U TKIVU GENERALA PAVKOVIĆA: Iz italijanske laboratorije stigli rezultati analiza (FOTO)
U TUMORSKOM tkivu generala Nebojše Pavkovića, koje je 15. septembra poslato na analize u specijalizovanu laboratoriju u Italiji, pronađeni su uranijum i teški metali u ekstremno visokim koncentracijama!
29. 11. 2025. u 08:00
OTAC PADAO U NESVEST, HITNA INTERVENISALA NEKOLIKO PUTA Mučne scene na sahrani Ane Radović - Iz porodične kuće je ispratili na večni počinak
DANAS je na Zlatiborskom groblju sahranjena Ana Radović iz Čajetine, koja je poginula u teškoj sabraćajnoj nesreći na magistralnom putu kod Čačka.
28. 11. 2025. u 14:45
ĐAK NASMEJAO SRBIJU: Evo kako je na kontrolnom odgovorio na pitanje o nazivu naše HIMNE: "Detetu bih dao DESETKU"
GREŠKE iz školskih svezaka ponekad umeju da izmame najšire osmehe, što potvrđuje i situacija u kojoj se našao jedan mališana iz Srbije. Sve je počelo kada je njegova mama na internetu podelila njegove odgovore sa kontrolnog zadatka iz predmeta Svet oko nas. Jedan od njih oduševio je korisnike društvenih mreža.
05. 12. 2025. u 11:27
Komentari (0)