KLIN-ČORBA: Skromno jelo za koje vam je potrebno minimalno sastojaka, a uspeva i početnicima
Kada ne znate šta da pripremite za ručak, klin-čorba je super izbor, jer većina ljudi sastojke već ima kod kuće, pa ne morate ni do radnje da idete. Za ovu čorbu vam nije potrebno meso, kocka supe će rešiti sve, a onda se pomeša sa zaprškom i rezancima. Na kraju se doda jaje.
Sastojci:
- 2 kašike brašna
- 1 kocka za supu
- 1 šaka rezanaca
- 1 jaje
- 1 kašičica crvene mlevene paprike
Priprema:
Napravite zapršku tako što ćete na ulju propržiti brašno, pa nakon minuta dodajte mlevenu papriku i vodu. Mešajte sve vreme jer ne sme da ima grudvica i da zagori. Zatim dodajte kocku za supu i kuvajte 10-ak minuta na laganoj vatri. Pred kraj dodajte i rezanca. Umućeno jaje lagano sipajte u čorbu i kuvajte još par minuta.
(Stvarukusa/mondo)
Preporučujemo
POSNA KIM ČORBA: Brza priprema i jeftini sastojci, veoma ukusna i osvežavajuća
04. 04. 2024. u 17:32
PREUKUSNA ČORBA OD MIROĐIJE I PERŠUNA: Jelo na kašiku, koje se sprema očas posla
24. 03. 2024. u 09:30
BELA ČORBA SA SLANINOM I KUKURUZOM: Jelo koje ćete iznova i iznova praviti
15. 03. 2024. u 20:00
Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave
U SVETU kućne zabave, gde svaki piksel, boja i detalj čine razliku, novi Samsung televizori, nedavno predstavljeni na Unbox&Discover događaju, stupaju na scenu sa revolucionarnim inovacijama.
26. 04. 2024. u 16:00
SAD I TZV. KOSOVO HOĆE DA IMA SOPSTVENU SREBRENICU! Predsednica lažne države u perfidnoj igri optužila Beograd
PREDSEDNICA lažne države Kosovo Vljosa Osmani, i pored toga što još nisu preskočili poslednju stanicu ka članstvu u Savetu Evrope - glasanje na Komitetu ministara 17. maja najavljuje da će porodice nestalih moći da tuže Srbiju Evropskom sudu za ljudska prava za povredu prava na život njihovih najmilijih.
29. 04. 2024. u 07:00
POSLE OPTUŽBI DA KRIJE NACIONALNOST I VEROISPOVEST: "Ja sam Srpkinja, krstiću sina u Hramu!" Maja Berović o PRAVOM imenu i poreklu
"JA SAM Srpkinja i ponosim se time!"
01. 05. 2024. u 13:14
Komentari (0)