NEMA NADE ZA POMIRENJE HARIJA I VILIJAMA? Sa dvora isplivali novi detalji o zavađenoj braći

Novosti online

10. 05. 2021. u 16:31

PRINC Vilijam se i dalje oseća "izdanim" od strane princa Harija i proći će još dosta vremena dok se tenzije stišaju, tvrdi kraljevski stručnjak.

НЕМА НАДЕ ЗА ПОМИРЕЊЕ ХАРИЈА И ВИЛИЈАМА? Са двора испливали нови детаљи о завађеној браћи

Foto: EPA

Hari i Vilijam su već neko vreme na "odvojenim putevima", a smatra se da su tenzije eskalirale nakon emitovanja intervjua koji su Hari i supruga Megan dali Opri Vinfri.

Kraljevski biograf Dankan Larkomb rekao je da je da su braća razgovarala nakon sahrane princa Filipa, ali i da veruje da je njihov odnos daleko od popravljenog.

Larkomb je naveo da je izvor iz palate rekao da će još dosta vremena morati da prođe pre "nego što pukotina u njihovom odnosu zaraste".

Izvor iz palate navodno je izjavio da je razgovor braće na sahrani "početak mnogo dužeg razgovora koji su vodili tog dana"

- To je sigurno probudilo nadu da se odnos Vilijama i Harija može popraviti, ali put je dug - rekao je izvor, prenosi "Dejli star".

- Vilijam intervju Harija i Megan sa Oprom posmatra kao krajnju izdaju, a osećanja su i dalje jaka među ostalim članovima porodice.

- Ipak, sahrana princa Filipa podsetila je Harija na to koliko može da izgubi ako ostane u zavadi sa ljudima koji ga vole - dodao je izvor.

Kako je drugi izvor rekao za "Mejl onlajn", trenutno najviše napetosti postoji između Vilijama i Megan Markl.

Podsetimo, tokom intervjua sa Oprom Vinfri, Megan je rekla da je Vilijamova supruga Kejt Midlton rasplakala tokom svađe vezane za haljine za deveruše.

Ovo je, navodno, razbesnelo princa Vilijama.

- Megan je bila potpuno svesna da je Kejt nemoćna da uzvrati udarac. Uprkos rastućoj popularnosti u javnosti, ona je veoma osetljiva žena koja voli da ostane "iza scene". Vilijam smatra da je način na koji se prema njoj postupa nepravedan - dodaje izvor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024