KRALJICA ĆE PRIMITI POSEBAN POZIV: Praunuk Arči slavi drugi rođendan, evo kako će porodica obeležiti ovaj dan

Novosti online

06. 05. 2021. u 14:15

ARČI Harison Mauntbaden-Vindžor, sin vojvode od Saseksa, princa Harija (36) i vojvotkinje od Saseksa, Megan Markl (39), slavi svoj drugi rođendan.

КРАЉИЦА ЋЕ ПРИМИТИ ПОСЕБАН ПОЗИВ: Праунук Арчи слави други рођендан, ево како ће породица обележити овај дан

Foto: EPA

Njegovi roditelji Hari i Megan će tom  prilikom kraljici Elizabeti (95) uputiti poziv preko Zuma, kako bi svi zajedno proslavili rođendan sina i praunuka, tvrdi izvor blizak porodici.

Uprkos napetostima u odnosu princa Harija i princa Vilijama, očekuje se da danas na to nakratko "zaborave" kako bi barem onlajn pozivom obežili Arčijev rođendan.

Naime, maleni Arči već duže vreme živi sa roditeljima u Severnoj Americi zbog čega je udaljen od gotovo svih svojih rođaka.

Zbog toga će danas imati virtuelni sastanak s njima. Arči će se preko kamere videti sa prinčevima Džordžem i Luisom i princezom Šarlot.

Prema pisanju britanskih medija, veruje se da će Hari i Vilijam danas svoje razlike u mišljenjima ostaviti sa strane, barem na sat vremena, kako bi obeležili poseban dan malog Arčija.

- Želim Arčiju Mauntbaden-Vindžoru danas vrlo srećan drugi rođendan- stoji u poruci objavljenoj na Tviteru kraljice Elizabete, a slične želje poslali su i Arčijev  deda, prestolonaslednik princ Čarls kao i njegovi stric i strina princ Vilijam i supruga Kejt.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!