NOVI SKANDAL U KRALJEVSKOJ PORODICI NA POMOLU? Princ Hari neće odati počast majci - "Neka prestanu da glume žrtve"

Novosti online

01. 05. 2021. u 19:12

DOLAZAK princa Harija u Veliku Britaniju, na otkrivanje spomenika njegovoj majci princezi Dajani, doveden je u pitanje zbog raskola u kraljevskoj porodici.

НОВИ СКАНДАЛ У КРАЉЕВСКОЈ ПОРОДИЦИ НА ПОМОЛУ? Принц Хари неће одати почаст мајци - Нека престану да глуме жртве

Foto: AP

Iako su svi bili uvereni da će se prinčevi Vilijam i Hari zajednički pojaviti na otkrivanje statue u julu ove godine, stručnjaci smatraju da je to malo verovatno, piše britanski "San".

Stručnjaci smatraju da će to dovesti do dodatnog zahlađenja u odnosima među članovima kraljevske porodice, pre svega Harija i Vilijama.

Braća su se udaljila nakon Harijevog preseljenja u SAD i senzacionalnog intervjua sa Oprom Vinfri, u kojem je otkrio da su se pojedini članovi kraljevske porodice ponašali rasistički prema Megan Markl.

Vrata za pomirenje su otvorena tokom sahrane princa Filipa, kada je Hari viđen kako ćaska sa Vilijamom i ocem Čarlsom.

Ipak, stručnjaci, uključujući i novinara koji piše o kraljevskoj porodici Fila Dampiera, smatraju da su ti razgovori bili daleko od ćaskanja. On navodi da je razgovor dva mlada  princa bio veoma napet, ali da ipak predstavlja prvi korak ka pomirenju.

- Hari i Megan sada imaju sve što požele. Sina, ćerku na putu, slobodu od stega kraljevske porodice... Ali vođenje rata sa Vindzorom je nepotrebno i kontraproduktivno. Trebaju da nastave sa svojim životima, i da prestanu da glume žrtve - rekao je Dampier.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati