PUTIN PRIMIO PRVU DOZU VAKCINE: Evo kako se oseća ruski predsednik

Novosti online

23. 03. 2021. u 19:12 >> 19:19

RUSKI predsednik Vladimir Putin primio je prvu dozu vakcine protiv virusa korona.

ПУТИН ПРИМИО ПРВУ ДОЗУ ВАКЦИНЕ: Ево како се осећа руски председник

Foto: EPA

- Putin se vakcinisao. Oseća se dobro. Sutra ga čeka dan pun obaveza - rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Peskov je ranije rekao da neće otkriti koju vakcinu je Putin primio, zato što su, navodi, sve tri ruske vakcine pouzdane i efikasne, prenosi "Raša tudej".

Putin, za razliku od mnogih svetskih lidera, nije se vakcinisao pred kamerama, a Peskov kaže da se ruskom predsedniku "nije dopala ta ideja".

Vakcinacijom je stavljena tačka na višemesečna nagađanja oko toga da li je već primio vakcinu i da li će to uraditi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

STRANI PLAĆENICI ZA KOMANDAMA UKRAJINSKIH F-16? Rusi uništavaju aerodrome na kojima bi mogli biti bazirani američki lovci (VIDEO)