TULSI GABARD KOD TAKERA: Amerika zaslužuje predsednika koji neće olako bombardovati, Sirija lažno optužena za hemijski napad u Dumi (VIDEO)

Novosti online

15. 03. 2021. u 17:42

NEKADŠNjI član Kongresa iz Demokratske stranke SAD Tulsi Gabard izjavila je da je sada očigledno daje izveštaj Organizacije za zabranu hemijskog oružja o navodnom hemijskom napadu u Sirijskom dumi bio prepravljan pre objavljivanja.

ТУЛСИ ГАБАРД КОД ТАКЕРА: Америка заслужује председника који неће олако бомбардовати, Сирија лажно оптужена за хемијски напад у Думи (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Foks njuz

- Gde su dokazi koji bi bili baza za američki vojni napad na Siriju? Dokazi nikada nisu bili prikazani i sada je jasno da je bilo zataškavanja. Postalo je jasno da je izveštaj Organizacije za zabranu hemijskog oružja bio prepravljan pre nego što je objavljen, kako bi bio opravdanje za neustavni vojni napad SAD na Siriju u aprilu 2018. godine - izjavila je Tulsi Gabard u emisiji Takera Karlsona na TV Foks njuz.

Ona kaže da je to negativno uticalo na kredibilitet na Organizaciju za zabranu hemijskog oružja. 

Taker i Tulsi Gabard su se saglasili da građani SAD zaslužuju predsednika koji će tražiti dokaze i postavljati teška pitanja, pre donošenja tako važne odluke kao što je bombardovanje ili bilo koja druga strana vojna intervencija. 

- I nemaju ga - zaključio je Taker.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!