MEGAN IMA NUKLEARNO ORUŽJE: Britanski mediji tvrde da će vojvitkinja prodrmati monarhiju ako progovori

Novosti onlajn

07. 03. 2021. u 16:16

OČEKUJE se da će milioni gledalaca iz 68 zemalja gledati dvosatni specijal- gostovanje Megan Markl i princa Harija kod Opre Vinfri, koje mnogi nazivaju intervjuom decenije.

МЕГАН ИМА НУКЛЕАРНО ОРУЖЈЕ: Британски медији тврде да ће војвиткиња продрмати монархију ако проговори

Foto AP

Upućeni tvrde da je Meganino "nuklearno oružje" zapravo priča o njenoj vezi sa snajom Kejt i da bi taj potez mogao naneti "ogromnu" štetu britanskoj monarhiji.

Megan Markl bi mogla da otkrije neke insajderske detalje o svom navodnom razdoru sa vojvotkinjom od Kembridža i to u intervjuu sa Oprom Vinfri, tvrde britanski mediji.  

Ali drugi izvor, koji dolazi iz tabora Oprinog intervjua, insistirao je da Megan nema ništa drugo osim „lepih reči“ o vojvodi i vojvotkinji od Kembridža. Rekli su da neće biti priče o raskolu između dva domaćinstva, nekada zvana "fantastična četvorka".

Glasine o zategnutim odnosima između ovog para bile su česte tokom Harijevog i Meganinog vremena u kraljevskoj porodici, a jedna priča kaže da je Kejt završila u suzama nakon generalne probe haljina za deveruše pred Meganino venčanje 2018. godine.

- Ovo je Meganino nuklearno oružje - naveo je izvor britanskog portala.

- Ako je odlučila da iskreno razgovara o svom vremenu provedenom sa Kejt, šteta koja bi mogla biti naneta monarhiji je ogromna. Ona ima moć da razotkrije koliko je zaista bilo loših stvari između nje, Harija, Vilijama i Kejt - kaže isti izvor.

Navodi se i da će nova saznanja produbiti tenzije između princa Harija i Vilijama, piše Dejli mejl.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili