GEJTS PRIMIO DRUGU DOZU VAKCINE: Osnivač Majkrosofta otkrio kada će nam se život vratiti u normalu!

Novosti online

27. 02. 2021. u 17:42

BIL Gejts je primio drugu dozu vakcine protiv virusa korna pre nedelju dana, potvrdio je tokom intervjua na društvenoj mreži Klabhaus u sredu.

ГЕЈТС ПРИМИО ДРУГУ ДОЗУ ВАКЦИНЕ: Оснивач Мајкрософта открио када ће нам се живот вратити у нормалу!

Foto: AP Photo/Nati Harnik, File

Iako je osnivač Majkrosofta u potpunosti vakcinisan, kaže da će i dalje slediti mere i preporuke poput nošenja zaštitne maske.

- Želim da budem primer drugima - rekao je Gejts Endru Rosu Sorkinu u intervjuu:

- Ako se vakcinišete, i dalje možete preneti infekciju.

Američki Si Di Si navodi da čak i oni vakcinisani protiv kovid-19 moraju da nastave da se pridržavaju epidemioloških mera.

- Neću prestati da nosim masku niti ću prestati da budem pažljiv, posebno ne u blizini starijih ljudi koji nisu vakcinisani - rekao je Gejts Sorkinu, prenosi Si En Bi Si.

Mnogi se pitaju kada ćemo se vratiti u normalu ili bar ukinuti mere poput nošenja maske i fizičke distance.

- Tek krajem proleća ili leta možemo razmišljati o značajnoj promeni ponašanja ako su brojevi dobri - rekao je Gejts, dodajući da planira da nastavi da nosi masku tokom jeseni dok stope zaraženih ne padnu znatno, dodajući da "to nije strašna stvar".

Šef epidemiologije u Americi dr. Entoni Fauči rekao je da postoji mogućnost da će Amerikanci morati da nose maske do 2022. godine i da će to zavisiti od toga kako i koliko brzo virus cirkuliše u zajednici.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)