GEJTS PRIMIO DRUGU DOZU VAKCINE: Osnivač Majkrosofta otkrio kada će nam se život vratiti u normalu!

Novosti online

27. 02. 2021. u 17:42

BIL Gejts je primio drugu dozu vakcine protiv virusa korna pre nedelju dana, potvrdio je tokom intervjua na društvenoj mreži Klabhaus u sredu.

ГЕЈТС ПРИМИО ДРУГУ ДОЗУ ВАКЦИНЕ: Оснивач Мајкрософта открио када ће нам се живот вратити у нормалу!

Foto: AP Photo/Nati Harnik, File

Iako je osnivač Majkrosofta u potpunosti vakcinisan, kaže da će i dalje slediti mere i preporuke poput nošenja zaštitne maske.

- Želim da budem primer drugima - rekao je Gejts Endru Rosu Sorkinu u intervjuu:

- Ako se vakcinišete, i dalje možete preneti infekciju.

Američki Si Di Si navodi da čak i oni vakcinisani protiv kovid-19 moraju da nastave da se pridržavaju epidemioloških mera.

- Neću prestati da nosim masku niti ću prestati da budem pažljiv, posebno ne u blizini starijih ljudi koji nisu vakcinisani - rekao je Gejts Sorkinu, prenosi Si En Bi Si.

Mnogi se pitaju kada ćemo se vratiti u normalu ili bar ukinuti mere poput nošenja maske i fizičke distance.

- Tek krajem proleća ili leta možemo razmišljati o značajnoj promeni ponašanja ako su brojevi dobri - rekao je Gejts, dodajući da planira da nastavi da nosi masku tokom jeseni dok stope zaraženih ne padnu znatno, dodajući da "to nije strašna stvar".

Šef epidemiologije u Americi dr. Entoni Fauči rekao je da postoji mogućnost da će Amerikanci morati da nose maske do 2022. godine i da će to zavisiti od toga kako i koliko brzo virus cirkuliše u zajednici.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!