STAVLJEN NA LISTU SEKSUALNIH PRESTUPNIKA: Rođak kraljice Elizabete osuđen na 10 meseci zatvora zbog napada (FOTO+VIDEO)

Srna

23. 02. 2021. u 18:25

ERL od Stratmora Sajmon Baus-Lion (34), rođak britanske kraljice Elizabete, osuđen je danas na 10 meseci zatvora zbog seksualnog napada na ženu koja je bila gost u njegovom zamku u Škotskoj.

СТАВЉЕН НА ЛИСТУ СЕКСУАЛНИХ ПРЕСТУПНИКА: Рођак краљице Елизабете осуђен на 10 месеци затвора због напада (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: Printskrin

On je ranije priznao seksualni napad nad ženom (26) u februaru prošle godine u zamku Glamis, u kojem je detinjstvo provela i kraljičina majka.

Njegova žrtva i danas ima noćne more nakon napada koji je trajao 20 minuta kada je Baus-Lion ušao u njenu sobu nepozvan i počeo da je neprimereno dodiruje, pokušavajući da joj skine spavaćicu.

Baus-Lion, koji je dalji rođak kraljice, izjasnio se krivim prošlog meseca, rekavši da ga je stid zbog postupaka koji su izavali takav stres kod njegove gošće, objavio je list "Miror".

On je, takođe, stavljen na listu seksualnih prestupnika na 10 godina.

Baus-Lion se suočavao se pet godina zatvora, ali je dobio lakšu kaznu kada je njegov adokat Džon Skot podsetio sud da "je erl pokazao istinsko kajanje".

Zamak Glamis, nedaleko od Dandija u centralnoj Škotskoj, je mesto u kome je kraljičina majka rođena kao Elizabet Baus-Lion provela detinjstvo i gde je rođena kraljičina sestra - princeza Margaret.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije