U NEKOLIKO gradova u Italiji postoje ulice koje nose ime Josipa Broza Tita, nekadašnjeg predsednika SFRJ, ali nedavno je pokrenuta inicijativa da se one preimenuju.

Vatro Marx

10.02.2021. 20:42

Da T i t o je bijo nemilodrdan prema fadistima Hitleru, Musoliniu, Franku Pavelicu i ostalima, zahvalnost partizanima cijele Europe dotukil su ih nscisto, i danas zivimo u slobodu i demokratij. T i t o, Enriko Beniguer i ostali i partizani Europe ne zasluzuju ovakv komentar fasisticki itlijanski portal " Giornale", sramno, bedno, i mizerni komentar povodom Josipa Broza Tita i partizan sto ih cijeli svijet postovao i postuje. Posjetite Njemacku, Spanjolsku, Italiju Francuskuj i druge Europske zemlje, pacete vidjeti kada fasisti r a s i s t i krenu u akciji da te strah uhvati, ne biraju srestva ganjnju, udaraju, zapale, zgrade gde zive stranci posebno druge boje. U Spanjolsku , ulice ,zgrade, bolnice, univerziteti, spomenici sve sto je bilo imenovano Franco (Franko) sve je sklonjeno. Fasisti koji su bili cijelu planetu u crno zavili, ovima sadasnjim necemo im dozvoliti da se vise ponovo.

SvenSrb

28.02.2021. 19:12

Tito se dogovarao sa Nemcima. Ti Vatro Marx. Malo neznaš o njemu. Polako izlazi istina neko će videti i čuti pravu istinu nekada kad bude vreme