TERORISTIČKI NAPAD U AMERICI?! Pre eksplozije specijalna jedinica bila na putu zbog dojave, istraga u toku, uključen i FBI! (VIDEO)

Novosti online

25. 12. 2020. u 17:26

Zvaničnici veruju da je jutarošnja eksplozija u centru Nešvila bila namerno izazvana, rekao je portparol policije Metro Nešvil.

ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД У АМЕРИЦИ?! Пре експлозије специјална јединица била на путу због дојаве, истрага у току, укључен и ФБИ! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Na kratkoj konferenciji za novinare, portparol Don Aron rekao je da se jedinica za eksplozivna sredstva uputila u centar grada zbog poziva o sumnjivom vozilu kada se oko 6:30 ujutro desila eksplozija. 

- Verujemo da je eksplozija izazvana namerno - rekao je Aron.

Tri osobe su prevezene u bolnicu sa lica mesta, ali nijedna nije u kritičnom stanju, izjavio je portparol vatrogasne službe Džozef Plezant. 

Incident je pod istragom više agencija, kako lokalnih tako i saveznih, uključujući FBI i ATF, rekao je Aaron. Policija i patrola autoputa u Tenesiju sprovode zaustavljanje automobila na području radi istrage. Prolaz kroz međudržavne u blizini područje biće ograničen, rekao je on.

Očevidac Bak Mekoj rekao je za medije da se eksplozija dogodila tik ispred njegove kuće, usled čega su mu bili polomljeni svi prozori.

- Cela ulica je bila u plamenu. Bila su tri automobila ovde koja su potpuno uništena - rekao je on.

Mekoj je rekao medijima da je, kada je pogledao napolju, drveće palo, a slomljeno staklo bilo je svuda. Video je ljude kako panično beže iz svojih stanova sa svojim kućnim ljubimcima. Vatrogasci su mu rekli da se što dalje udalji od tog područja.

- Na Drugoj aveniji jednostavno nije ostalo ništa - zaključuje Mekoj.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista