MILIJARDER Bil Gejts jedna je od vodećih figura u borbi protiv korona virusa.

Komentari (6)

itekako

09.12.2020. 23:02

Razocaravajuce je sta pisete da je on vazan lik u borbi protiv korone. On je u stvari genocidan i zaslužuje Nirnberski sud za dela protiv čovečanstva. Sta se tice nivih bolesti, one ce se pojavljivati stalno kako bi držao monopol u svetu vakcina.

Bosanac

10.12.2020. 02:05

Jel ima neko pametan na ovom svetu da ove stvoritelje panike uništi, razarače ljudskog uma, neminovno je ova zemlja da se očisti, dali uopšte pametni i odgovorni ljudi mogu da uvedu red na ovoj planeti,,, zapamtite mi rezerve nemamo. Dozvoljava se nepismenima da pišu, bogate se abnormalno neki ljudi,, bez osećajnost sve veća,,, kuda vodi ovaj ljudski mozak. Upropaštavamo sami sebe. Mediji su najodgovorniji za dosta dešavanja, lažno informisanje, zbunjujete narod,, više nikom ne veruje,, situacija koju stvarate obiće se o glavu mnogima. Ali samo terajte,, kola koja idu nizbrdo ne staju dok ne dođu do najniže mrtve tačke a onda mili moji,,, tražili ste, uživajte u produkt svog semena žanjite ono što ste posejali.

Ljiljana

10.12.2020. 07:52

Zbog para cute oni koji bi trebalo da govore i pisu-mediji-kako to da on to zna???Sa sigurnoscu tvrdi bice vam ovo bice vam ono i niko ne pita kako zna kada je strucan za oblast koja. nema nikakve veze s ovim navodima....i oni koji su bili uz Hitlera su mislili da se njima nista nece desiti,samo drugima.....sto je jako glupo....zalosno je do cega je svet dosao u 21 veku,moglo je, na osnovu iskustva da covek sebi pravi lepu buducnost,umesto toga pasivno dozvoljava ludacima da uniste svet......

Jova

10.12.2020. 15:16

Bil je u kontaktu sa Galaktičkim posmatračima i od njih dobija "bljesak informacije i inovacije" tako smo dobili Kompjuter i ostalo...pa mu treba verovati...smejete se, videću Vas za par godina..!