SKANDAL DRMA CELU ZEMLJU: Poslanik uhvaćen u kadru sa golim muškarcem tokom onlajn sastanka (VIDEO)

Novosti online

07. 12. 2020. u 22:04

POSLANIK litvanskog parlamenta, istaknuti protivnik „netradicionalnih“ istopolnih brakova i LGTB zajednice, slučajno je uhvaćen na snimku tokom onlajn sastanka skupštinskog odbora sa golim muškarcem u kadru pošto je, očigledno, slučajno uključio kameru.

СКАНДАЛ ДРМА ЦЕЛУ ЗЕМЉУ: Посланик ухваћен у кадру са голим мушкарцем током онлајн састанка (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Petras Grazulis, poslanik Stranke reda i pravde, mogao se kratko videti na video-snimku sa onlajn zasedanja skupštinskog odbora dok mu u kadar ulazi nagi muškarac.

Na snimku, koji se vrlo brzo proširio internetom, čovek se pojavljuje iza Grazulisa, očigledno bez odeće i gleda preko njegovog ramena u ekran

Predsednik skupštinskog odbora upozorava da bi ovo otkriće moglo da nanese štetu ugledu Parlamenta, dodajući da se postavlja pitanje „zašto su polugoli tokom radnog vremena“. „Naravno, može se reći da je to njihova privatna stvar, ali on je čalan Parlamenta“, dodaje Vitautas Juzopaitis.

Grazulis je najpre tvrdio kako je taj čovek njegov sin. Međutim, potom je promenio priču, tvrdeći kako je to u stvari novinar Andrijus Tapinas koji ga već dugo „proganja“. Uprkos tome što čovek sa video-snimka nimalo ne liči na Tapinasa, političar tvrdi da se novinar prerušio ili da se nasilno ubacio u direktan prenos.

Grazulis je bio jedan od najglasnijih protivnika u Litvaniji protiv LGTB zajednice, a 2012. godine je zahtevao da svi homoseksualci napuste zemlju. Godinu dana kasnije, poslao je pantalone sa rajsferšlusom lokalnoj grupi za zaštitu prava homoseksualaca kao navodni poklon.

Ovaj incident se dogodio samo nedelju dana pošto je Jožef Šajer, član Evropskog parlamenta i član stranke predsednika Viktora Orbana, bio prinuđen da podnese ostavku pošto je obelodanjeno više detalja o zabranjenoj kućnoj zabavi u Briselu u kojoj je učestvovalo najmanje dvadeset muškaraca, među kojima i nekoliko diplomata.

Dodaje se i da je Šajer učestvovao u pisanju mađarskog Ustava, za koji aktivisti navode da je ukinuo sva prava LGTB osoba.

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!