UMRLA ŽENA KOJOJ JE MUŽ SVIRAO SERENADU ISPRED BOLNICE: Tragičan kraj jedne od najlepših ljubavnih priča za vreme korone

Novosti online

27. 11. 2020. u 11:21

SUPRUGA 81-godišnjeg Italijana koji je snimljen kako svira svojoj dragoj ispred bolnice dok ga ona sa prozora gleda, je preminula.

УМРЛА ЖЕНА КОЈОЈ ЈЕ МУЖ СВИРАО СЕРЕНАДУ ИСПРЕД БОЛНИЦЕ: Трагичан крај једне од најлепших љубавних прича за време короне

Foto: Facebook/Printskrin

Stefano Bozini koji nije mogao da posećuje svoju suprugu Karlu u bolnici zbog restrikcija oko korona virusa, dirnuo je srca mnogih nakon što je objavljen snimak na kom on ispred bolnice u Kastelu San Đovaniju sedi na stoličici i svira harmoniku.

Par je bio u braku 47 godina, piše Guardian.

Karla (74) provela je deset dana u bolnici jer je bolovala od raka, a puštena je kući dan nakon ovog predivnog gesta njenog muža. Iako se u ovoj bolnici ne leče oboleli od korona virusa, zabranjene su sve posete.

- Uradio sam to za Karlu, da joj pokažem koliko je volim i da joj se zahvalim za sve što mi je dala. Nisam mogao da je vidim u bolnici i onda sam uradio onako kako mi srce kaže. Nakon što je čula muziku, izašla je na prozor, tako sam je video - rekao je on.

Snimak je napravio njegov sin Mauricio, a proširio se neverovatnom brzinom na društvenim mrežama.

Par se upoznao kada su imali dvadesetak godina i imali su troje zajedničke dece, ali je njihov namlađi sin Marko umro od raka u 25. godini.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MUŠKARAC KOJI SE ZAPALIO U KRITIČNOM STANJU: Novi detalji drame u NJujorku