AMERIČKI predsednik Donald Tramp objavio je dva dokaza koja će njegov pravni tim koristiti u sudskim procesima kako bi dokazao izborne neregularnosti na američkim izborima.

Komentari (8)

buki

20.11.2020. 21:27

Blago nama sa Trampom, ako su mu to jedini dokazi! U 04h on vodio, a u 6h bobedio Bajden, pa šta? Kakav je to dokaz i šta dokazuje, osim da su se glasovi brojali do 6 sati u jutro? Zar nema nekih stvarnih dokaza?

MiR

21.11.2020. 10:03

@buki - Dokazuje mucke i kradju: poslali republikance na spavanje pa sâmi bez konrole brojali glasove. Drugo: za tih nekoliko sati nisu mogli da izbroje na stotine hiljada glasova. Slazem se da iskazima svedoka, snimcima i svakako dokumentovane dokaze treba priloziti pre svega sudu, ali nije zgoreg da se i nama preko medija nesto otkrije da znamo sta se desava, jer ne zboravite da su nam mediji mozak razbili proglasavajuci Bajdena za pobednika jos pre izbora!

Rašo

21.11.2020. 12:07

@buki - Благо теби са таквом мозгом! Ако је један кандидат водио са 55% до јутра, како је могуће да у последњем тренутку одједном други добије 96% гласова и то баш онолико колико је потребно да престигне првог? Веверица шапнула чаробне речи и све се одједном преокренуло?

Tajfun

21.11.2020. 07:23

Videcemo pobednika koji prezivi gradjanski rat.A ovo je super.jer taj isti Tramp kako se secam osporavao je u odnosu na Ameriku stvarno demokratske izbore u Venecueli i Belorusiji.Americka "demokratija"dotakla je dno dna.

Lucky

21.11.2020. 09:49

Buki i Vladotimor, ako vec komentarisete nesto,onda se parvupoznajte sa materijalom. Kazete kakvi su to dokazi. Ako se po zavrsetku izbora dodaju glasovi,to je prevara. Drugu ,cime treba da se bori protiv kradje u svojoj zelji,oruzjem ko milosevic ,udri svoj narod. Eeeee jadna drzava sa takvima kao sto ste vas dvojica,da bar curite.