"NAJGLUPLJI, MRZOVOLJAN I DOSADAN!" Tramp poručio Boltonu da ga je samo savetovao da počinje ratove

Novosti online

15. 11. 2020. u 22:55

PREDSEDNIK SAD Donald Tramp poslednjih dana na društvenim mrežama otvoreno iskazuje nezadovoljstvo, a na udaru se neretko nađu i njegovi bivši saradnici.

НАЈГЛУПЉИ, МРЗОВОЉАН И ДОСАДАН! Трамп поручио Болтону да га је само саветовао да почиње ратове

Foto: AP Photo/Evan Vucci, File

Tramp je večeras dokačio bivšeg savetnika za nacionalnu bezbednost Džona Boltona.

Bolton, koji je objavio knjigu u kojoj Tramp nije prikazan u najboljem svetlu, večeras se našao na udaru predsednika jer je rekao da "republikanski lideri moraju Trampovim glasačima da objasne da je izgubio izbore".

- Mislim da je, kako koji dan prolazi, sve jasnije da ne postoje dokazi da je bilo izborne prevare, ali ako Trampovi glasači slušaju samo njegove tvrdnje, onda nije ni čudo što u to veruju. Od velike je važnosti da republikanske vođe ustanu i objasne šta se dogodilo. Da objasne da je Tramp izgubio, i da su ovo bili slobodni i fer izbori - rekao je večeras Bolton.

Ljut zbog njegove izjave, Tramp je uzvratio na Tviteru.

- Džon Bolton je jedan od najglupljih ljudi u vladi sa kojima sam "imao zadovoljstvo" da sarađujem. Mrzovoljan, dosadan i miran tip, ničim nije doprineo nacionalnoj bezbednosti osim: "Ej, hajde da ratujemo". Takođe, nezakonito je obelodanio mnoge poverljive informacije. Pravi glupak - napisao je Tramp na Tviteru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona