NAPAD NA POLICIJU U LONDONU! Zakucao se kolima u stanicu, pa izvadio kanister sa benzinom (VIDEO)

Novosti online

11. 11. 2020. u 21:46

JEDNA osoba je uhapšena večeras nakon što se automobilom zakucala u policijsku stanicu u severnom Londonu.

НАПАД НА ПОЛИЦИЈУ У ЛОНДОНУ! Закуцао се колима у станицу, па извадио канистер са бензином (ВИДЕО)

Foto: Tviter

Svedoci su snimili trenutak hapšenja, kada su policajci oko 19 časova bacili muškarca na zemlju ispred policijske stanice Edmonton i stavili mu lisice na ruke.

Na snimcima koji su objavljeni se vidi automobil koji viri iz ulaza u zgradu, a Skotland Jard je saopštio da je zgrada evakuisana i zaštićena velikim kordonom policije. 

Ekipe vatrogasaca i hitne pomoći brzo su stigle na lice mesta, ali još uvek nema izveštaja o povređenima.

Video snimci objavljeni na tviteru, koji su za sada još uvek nepotvrđeni, prikazuju muškarca kako sipa neku tečnost na asfalt pre nego što ju je zapalio pred zaprepašćenim posmatračima.

Još uvek nema potvrde da li se radi o terorističkom napadu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SZO UPOZORAVA SVET: Opasan virus se razvija...