"TO JE DIKTATURA!" Voditelj osuo paljbu po Trampovim neprijateljima, otvoreno se suprotstavio kolegama (VIDEO)

Novosti online

10. 11. 2020. u 18:07

VODITELj Foks televizije Taker Karlson izjavio je da sila ne funkcioniše u demokratiji i osudio isključivanje iz prenosa predsednika SAD Donalda Trampa i portparola Bele kuće Kejli Makenani.

ТО ЈЕ ДИКТАТУРА! Водитељ осуо паљбу по Трамповим непријатељима, отворено се супротставио колегама (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Veliki procenat naše populacije više ne veruje da realno postoji naša demokratija.  To je tužno, ali je opasno i može postati još gore. Ono što radimo, odgovarajući na to, teško da je rešenje. U demokratiji ne možete ignorisati iskrena pitanja građana. Ne možete reći da su ljudi ludi ili nemoralni zato što postavljaju pitanja. Ne možete da prekidate prenose zato što vam se ne sviđaju. Ne možete jednostavno reći ljudima: PRIHVATITE REZULTAT, zbog toga što sila ne funkcioniše u demokratiji. To je diktatura! U slobodnom društvu morate ubediti javnost u svoju legitimnost. Morate da ih pridobijete razumnim tvrdnjama. Demokratija je uvek slobodan ugovor, ne možete ljudima reći da ućute! - izjavio je Karlson.

Podsećamo, Karlson je izjavio da ne veruje u Bajdenovih 100 odsto u Mičigenu i Viskonsinu i da veliki broj građana nema poverenja u legitimnost predsedničkih izbora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri