GRENEL SA SRBIMA: Bajden Balkan vraća u status kvo

Tanjug

02. 11. 2020. u 07:51

ГРЕНЕЛ СА СРБИМА: Бајден Балкан враћа у статус кво

Foto: AP

AMBASADOR Ričard Grenel, specijalni predstavnik predsednika Donalda Trampa za KiM, i u nedelju se sastao s predstavnicima srpsko-američke zajednice, ovoga puta u Pitsburgu, gde je poručio da bi pobeda DŽoa Bajdena na izborima 3. novembra ceo region Balkana vratila u status kvo.

Grenel je napomenuo da su svi svesni ko je DŽo Bajden, šta je na Balkanu ucinio i koliko je ignorisao Srbe i Srbiju, rekli su Tanjugu predstavnici inicijative "Srbi za Trampa 2020" koja je organizovala taj skup u Pensilvaniji.

Ako bi se desilo da Bajden pobedi, nikakvog napretka ne bi bilo, rekao je Grenel na skupu podrške Donaldu Trampu, na kome je bilo reči o svemu onome sto je Tramp ucinio i što još želi da postigne u Srbiji.

U ime inicijative na čijem čelu je profesorka Olga Ravasi, Grenela su na početku skupa predstvili Stefani Lalić Adams, ćerka Nika Lalića, jednog od heroja misije Halijard spasavanja američkih pilota u Drugom svetskom ratu, i advokat Peđa Filipović.

Grenel je, dodaju, nakon izlaganja imao priliku da razgovara s prisutnima i bio je vrlo raspoložen da odgovara na pitanja.

Među prisutnima bili su i Mark Zatezalo, član parlamenta savezne države Virdžinije, i Valeri Gajdos, članica parlamenta savezne države Pensilvanije.

Ravasijeva je u subotu organizovala skupove podrške Trampu u Viskonsinu i Čikagu, a proteklog u Milvokiju. Grenel se u tom najvećem gradu Viskonsina sastao sa srpskom zajednicom i prisustvovao je liturgiji u Hramu Svetog Save.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)