DECA TRI DANA BILA PORED MRTVIH RODITELJA KOJI SU SE OTROVALI KISELIM KRASTAVCIMA: Devojčica (5) brinula o mlađem bratu (1)

Novosti online

24. 10. 2020. u 12:00

DEVOJČICA i njen brat pronađeni su u stanu tri dana nakon što su njihovi roditelji preminuli od trovanja kiselim krastavčićima.

ДЕЦА ТРИ ДАНА БИЛА ПОРЕД МРТВИХ РОДИТЕЉА КОЈИ СУ СЕ ОТРОВАЛИ КИСЕЛИМ КРАСТАВЦИМА: Девојчица (5) бринула о млађем брату (1)

Foto: Društvene mreže

Rođaci ruskog para Jakunun, Aleksandra i Viktorije, nisu mogli da ih dobiju nekoliko dana na njihove telefone. Naime, propustili su porodično okupljanje i posle nekoliko poziva na telefon se javila petogodišnja ćerka.

Devojčica je rekla da su mama i tata zaspali i da već dugo spavaju, ali i da je otac promenio boju. Ona se sve vreme brinula o bratu koji ima godinu dana.

Natalija, Aleksandrova sestra, rekla je za ruske medije da je odmah nakon poziva došla u njihov stan.

Kad sam videla, pala sam i počela sam da vrištim - rekla je Natalija.

Nakon dolaska policije i Hitne pomoći ustanovljeno je da je uzrok smrti trovanje.

Aleksandar i Viktorija su nekoliko dana pre nesrećnog događaja dobili od njegove bake domaće kisele krastavčiće. Sumnja se da je botulinum toksin iz krastavčića bio uzrok smrti. On izaziva paralizu i u najgorim slučajevima otkazivanje organa za disanje.

Komšija Mikail Komčenko je rekao policiji da alkohol nije bio razlog trovanja jer ga par nije konzumirao.

O dečaku i devojčici se trenutno stara Aleksandrov otac.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SZO UPOZORAVA SVET: Opasan virus se razvija...