POKRENUTA OPERACIJA MAGA: Okupljen tim Trampovih najbližih saradnika, ovo su njihovi zadaci dok je predsednik SAD u bolnici

Novosti online

04. 10. 2020. u 07:36

DOK se Donald Tramp bori predsednička kampanja i dalje ide "punom parom", a otvoriće je "Operacija MAGA", koja podrazumeva prisustvo zamenika predsednika Majka Pensa i članova Trampove porodice na događajima u ključnim akcijama širom zemlje, saznaje kanal Foks njuz.

ПОКРЕНУТА ОПЕРАЦИЈА МАГА: Окупљен тим Трампових најближих сарадника, ово су њихови задаци док је председник САД у болници

Foto: EPA

Jedan zvaničnik je Foks njuzu rekao da se okupio tim koji je predstavio "Operaciju MAGA", podeljeni su zadaci koji će sve uključiti u tu novu inicijativu predviđenu za poslednjih 30 dana kampanje.

Planirano je da šef Trampove kampanje Bil Stepijen u subotu popodne bude domaćin još dva konferencijska poziva - jednog sa celokupnim osobljem kampanje, a drugog sa liderima lokalnih vlasti iz cele zemlje.

Zvaničnik je rekao Foks njuzu da se očekuje da će potpredsednik učestvovati u jednom od tih video sastanaka.

- Operacija MAGA će pokrenuti čitav MAGA svemir kako bi kampanju predsednika Trampa održala u punoj brzini dok se naš vrhovni komandant ne vrati na poziciju - rekao je Stepijen.

- Potpredsednik Pens, porodica predsednika Trampa, naši koalicioni partneri i naše pristalice će u punoj snazi na terenu pokazati kakav entuzijazam stoji iza predsedničke kampanje i pokazati da radimo naporno kao što smo uvek radili - naglasio je Stepijen.

- Operacija MAGA krenuće s virtuelnim događajima koji uključuju ključne Trampove "zamenike", a jedan od događaja biće debata između Pensa i Bajdenovog kandidata za funkciju senatora Kamale Haris, koja će biti održana u sredu, 7. oktobra, u Solt Lejk Sitiju u Juti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)