HOĆEŠ LI DA UĆUTIŠ, ČOVEČE! Pogledajte svađu Trampa i Bajdena pred milionima gledalaca, svet bruji o ovom snimku (VIDEO)

Novosti online

30. 09. 2020. u 05:44

SINOĆ je održana prva predsednička debata između aktuelnog predsednika Donalda Trampa i bivšeg potpredsednika DŽoa Bajdena.

ХОЋЕШ ЛИ ДА УЋУТИШ, ЧОВЕЧЕ! Погледајте свађу Трампа и Бајдена пред милионима гледалаца, свет бруји о овом снимку (ВИДЕО)

Foto: EPA

Milioni Amerikanaca su pratili sučeljavanje, koje je obeleženo brojnim uvredama, nadvikivanjima i svađama. 

Deo debate koji možda i najbolje pokazuje podeljenost američkog društva, a u međuvremenu je i postao broj 1 na tviter trendingu je verbalni sukob na kraju prvog segmenta sučeljavanja.

Tokom priče o izboru novog sudije Vrhovnog suda, Ejmi Koni Baret, razvila se žestoka diskusija, a demokratski kandidat je pozvao Amerikance da pokažu šta misle na samim izborima, kada budu glasali.

Bajden pozvao glasače da izvrše pritisak na svoje senatore zbog izbora sudije Vrhovnog suda, dok ga je Tramp stalno prekidao, pa je bivši podpredsednik u jednom trenutku povikao predsedniku:

- Hoćeš li više da ućutiš, čoveče.

Celu debatu možete pročitati klikom OVDE

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (1)

Jugoslava Pravdic

30.09.2020. 17:38

Moja ocjena je da je Tramp upravo ovde pobedio. Na ovo, ''Would you shut up, man''? Ovo nije kako predsednik SAD-a govori. Narod nije glup.