IZJAVA Vlade Nemačke u vezi sa situacijom sa blogerom Aleksejem Navaljnim predstavljaju još jednu informacionu kampanju usmerenu protiv Rusije, izjavila je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova za televiziju „Rusija 1“.

MiR

02.09.2020. 20:19

Navaljni je ruski drzavljanin i trazite da vam omoguce pristup njegovom lecenju! Nije ga trebalo predavati u ruke zlocinaca ni po koju cenu! Svi ruski spijuni i disidenti su ubijeni od strane ruskih neprijatelja!

Sale

02.09.2020. 22:12

@normalno - Zoveš ga, pojavi se, nema da omane. Poštovane kolege, evo vam ga primer onog što govorim, ustaša koji nama redovno drži predavanja...

ANTE BAN

02.09.2020. 20:40

BRAVO! Jer- NIGDJE u Evropi i na planeti opozicija ne uživa tolika prava i slobodu, kao u Putinovoj Rusiji! Car Putin i inače stalno bodri, pomaže i osokoljuje rusku opoziciju. Napokon; Rusija- NIKADA- nije ubila, ni otrovala, ni progonila- NIJEDNOG- protivnika vlasti ni disidenta!

sve i da su ova tvoja buncanja istina

03.09.2020. 00:30

@ANTE BAN - .....i dalje nisu ni za prismrditi gnusnim zločinima, masovnim psihopatskim ubistivima civila, i naravno vašim "izumom" jedinim na svetu zvanim koncentracioni logor za decu, koja su civilizaciji podarili degenerici i tvoji besramni saplemenici pod imenom 'rvati....

MiR

02.09.2020. 21:05

Cinjenica je da je Navaljni bio u losem stanju, cinjenica je da su ga ruski lekari stabilizovali i nikakav "novicok" nisu u njegovoj krvi pronasli neposredno posto mu je pozlilo. Ako se "novicok" u njegovom telu pojavio nedelju dana kasnije, i to po preuzimanju pacijenta od strane nemackih lekara, znaci da su mu ga nemacki lekari ubacili u organizam. Ili neko drugi ko je imao pristup pacijentu po izlasku iz ruske bolnice.

vladimir

03.09.2020. 00:25

Zašto uopšte odgovarate na takve komentere, jer odgovor BILO KAKAV ima i dozu "krivice"!? Pustite ih neka pričaju i lažu, nek izmišljaju dogadjaje, to je BOLESTAN narod, to je za njih "biznis"!

Pero

05.09.2020. 15:43

Navajlin: Nemci počeli od rušenja berlinskog zida kontinuirano da štrče u lošoj politici prema onim koji su im vratili slobodu mirno. Zašto. Guraju sebe pod noge