VEĆ POLA GODINE POZITIVNA NA KORONU: Izgubila je posao i nadu, ženi se život srušio zbog virusa

Milica Ostojić (Rim)

29. 08. 2020. u 18:01

VEĆ JE 170 dana u karantinu, pozitivna je na korona virus i posle 19 testova.

ВЕЋ ПОЛА ГОДИНЕ ПОЗИТИВНА НА КОРОНУ: Изгубила је посао и наду, жени се живот срушио због вируса

Foto: Depositphotos

Nada Kava (49), koja živi već dugo u mestu San Đovani di Kolonelo, u blizini Terama u regionu Abruco, kada se probudi razmišlja da li je budna ili se košmar nastavlja i dalje.

- Nisam dobro i sada sam istinski besna, odvešće me u kovid bolnicu u Peskaru i reći će mi da nisam prikladna za lečenje hiperimunom plazmom. Već sam bila prošle sedmice, nadala sam se, imala sam poverenja da će početi odmah sa terapijom, međutim tamo sam provela samo jedan dan, lekari su me pregledali i poslali kući.

Da li će se ikada završiti ovaj košmar, pita se Nada, jer ovakvo stanje traje nečuveno dugo, i ovakav slučaj do sada nije poznat.

Nada je otpuštena sa posla jer je sve vreme u 170 dana bila na bolovanju, odnosno u karantinu, a pre epidemije je radila u jednoj samoposluzi kao prodavačica.

Jedan drugi vlasnik samoposluge čuo je za njen slučaj i ponudio joj je posao, takođe prodavačice. Nada je trebalo da počne da radi na novom radnom mestu početkom septembra.

- Bila sam optimistična i srećna kada sam dobila ponudu početkom avgusta, mislila sam konačno neću više biti pozitivna posle 170 dana i počeću novi život i novi posao. Urađen je poslednji devetnaesti test po redu i ja sam međutim i dalje pozitivna i za mene nema nade, nema čuda".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)