OŠIŠANA i tučena jer "voli hrišćanina". Duboko sam šokiran aktom torture nad ovom mladom devojkom od 17 godina.

Komentari (19)

Sinisa

23.08.2020. 10:28

Sta da kazem, necu da vas lazem.... Zelim svima da im Bog da pameti, a doticna djevojka neka se udaje i ktsti ako zeli sto prije moze. Da se vrati vjeri svojih predaka jer i opet je dokazano da potomci Svetog Save nikome ne zele zlo. Neka bude Slava Bogu na nebu a mir i postovanje medu ljudima na zemlji jer je mir i postvanje glavni preduslov za srecu.

ban Kulin

23.08.2020. 10:45

Ništa čudno, pa ti bosanski muslimani veštački identitet svoje lažne kvazinacije baziraju na mržnji prema Srbima, jer su im Srbi sa Balkana proterali njihove Turske očeve koji su ih napravili iako su im najdavniji pra, praĐedovi bili SRBI. Ta bosanska talibanija idalje živi u srednjem veku u vreme kada su se njihovi preci poturice, a zapravo kvislinzi, izdajnici i saradnici otomansko-muslimanskog okupatora iživljavali nad Srbima i drugim hrišćanskim narodima više negoli Turci i ostala ta neka divljačka plemena muslimanskih naroda iz Azije. Trebao bi neko da objasni toj saharskoj beduiniji da im Srbi pamte i danak u krvi i džiziju i harač, i kuluk i krvarinu i janjičare i askere i spahije i dahije i Ćele kulu i sve spaljene, opljačkane i srušene crkve i manastire i sve zločine, zverstva, genocide, pljačke, proterivanja, etnička čišćenja i da ne nabrajam šta sve ne, još! Njihovi preci, a i oni sami su nas zadužili za sva vremena toliko da su nam dužni za sva vremena do kraja sveta dokle god da postoje i da mi imamo bezbroj razloga više da mrzimo njih, nego oni nas, ali smo mi gospoda i mi nikoga ne mrzimo, eto čak hoćemo i decu da im pravimo, kao u stara dobra vremena kada smo svi zajedno bili SRBI !!!.

Miroljub

23.08.2020. 11:35

Daleko im lepa Bosna "srebrena" kad ni u Francuskoj ne mogu da budu mirni. I posle ce "neko" da nas ubedjuje o suzivotu sa njima! Jačati R.Srpsku i u pravom trenutku razlaz! A oni neka klanjaju sultanu Erdoganu...

Milos

23.08.2020. 12:22

Ovo je za dugogodisnju robiju svih 3 ukljucenih i ne sumnjam da ce je tamo i dobiti. Time ce stoci biti ispunjena zelja da borave jos dugo u Francuskoj, a onda ih deportovati u svoju zaostalu prcvajnicu od "entiteta". RS se mora udaljiti od ovakvih,nije ovo usamljen slucaj vec pre normalno ponasanje poturica.

Emir

23.08.2020. 13:07

Ovo je sramna istina! I ja sam od malena učen da nikako ne zenim ženu tudje vjere a ako je i ozenim mora primiti islam! Mojim sestrama na pamet ne sme da padne da se udaju za nekog ko nije musliman. Volio bih da nije tako ali Alah je svima nama najbitniji i tako mora bit!

ban Kulin

23.08.2020. 17:31

@Emir - Alah je Arapin i on nije Bog poArabice, to što si ti naseo na arapsku propagandu je tvoj problem, savetujem ti da što pre potražiš stručnu medicinsku pomoć dok još nije kasno, a sestre slobodno možeš da udaš za Srbadiju taman da ih ti Srbi vrate prađedovskoj veri, jer ko što to kaže naš Stefan Tvrtko prvi Kotromanić: "Počastvovan sam da nasledim prijestol praroditelja svojih, gospode srpske, jer ti praroditelji moji u zemaljskom carstvu carstvovaši i na nebesko carstvo preseliše se biše."

Nensy

23.08.2020. 14:01

Pitam se kakvi su to roditelji , kakva je to majka, voda je odnela! Pustite decu da žive! Svi smo mi od krvi li mesa!od srca vam želim draga deco da se izborite za svoju ljubav! Takvi roditelji inetrebaju imati decu. Kom se oni Alaxu mole?

Despot

23.08.2020. 14:50

Некако ми није јасно шта ти "правоверни "моји земљаци траже азил у тој хришћанској земљи,

Maxmen

24.08.2020. 20:25

Iz kojeg su ovi jadnici kantona.? Sjecam se jednog tipa prije10godina isto iz BiH (neko selo kod Cazina)?oteo djete majci u Njemackoj sa bombom u ruci prosao(pustili budalu) Austriju,Sloveniju i Hrvatsku dosao u BiH,dosli specijalci,njega u muriju,djete nazad u Njemacku.? Ma sta ima da vise zborim♻