Strahovi pripadnika britanskih Specijalnih vazduhoplovnih službi (SAS) da će se zbog ubistva nedužnih civila u Avganistanu biti procesuirani, obajvljeni su u mejlovima koje je visokom sudu dostavio jedan avganistanski civil, Saifulah Jar, koji zahteva istragu ubistva članova njegove porodice u napadu SAS-a.

Komentari (14)

Ja sam

04.08.2020. 01:57

Где сте ви видели да је Енглез одговарао за почињена злодела у читавој својој крвавој историји??

Zoran

06.02.2021. 09:00

@Ja sam - Da ali zato znaju da laju i optužuju druge bez ikakvih dokaza, (konkretno mislim na trovanje bivšeg ruskoj obaveštajca i njegove ćerke) kao i sada oko slučaja Navaljanin. Strašno su se potresli za ruske gradjane a psi pobiše hiljade nedužnih širom sveta.

Realist

04.08.2020. 02:01

Ovi su gori i od Fasizma, ubijaju neduzne ljude kako bi nosili mineralije i rudna bogastva tih zemalja, Ali bog im vraca, po svojo kazni Evropu je nagura terorizam koji se polako razvija a najveca kazna muslimanska Migracija koju je Merkel idiotskom politikom zarila noz u ledja, Migracija Rusi Ekonomiju Evrope i Hriscanstvo.

Anarhista

04.08.2020. 03:45

Оно што је израел за Иран, то је енглеска за Србе. Док то погано племе нестане са земље, свака прича је узалудна, никад из блата нећемо изаћи. Српски непријатељ број један, хитлер је нула за ове звери. Само Атомска Србина Спашава.

Bole

04.08.2020. 07:53

Наводни мејлови открили су да су у периоду од три месеца најмање 33 особе убијене токom ноћних рација њихових кућа и то након што су се предали. Ovo je malo nejasno. Sta znaci nakon što su se predali??? Sad pucamo na Britance a sad više nećemo, sad smo civili pošto smo se predali. Britanci su g teška ali iz teksta se vidi da su ubili one koji su prethodno pucali na njih.

Zoran

06.02.2021. 09:08

@Bole - Po Bečkoj konvekciji zakonom ne smeš da ubiješ ratnog zarobljenika, pitanje br.1. šta traži ta gamad u Avanistan? dali ih je neko zvao? ili du možda u nekom vojnom savezu da nekom od "frakcija" ili vladajućim režimom?

zarko

04.08.2020. 11:39

sas ovci su kao i njihova javna i tajna vlada...u istoriji ne postoji tako okrutna i zla razbojnicka banda koja ima milijarde mrtvih iza sebe...od prelaska iz holandije do danas...treba ,humano ograditi celo ostrvo ,i pretvoriti u zatvor...