RUSI SAMO UZVRATILI: Zakasnela uzbuna zbog S-400

B. Vlahović - dopisnik iz Moskve

30. 07. 2020. u 06:36

DOLAZAK raketnih PVO sistema S-400 na ruska ostrva na Arktiku je logičan korak sa isključivo odbrambenim ciljevim i ne treba ni kod koga da izaziva zabrinutost, izjavio je Nikolaj Korčunov, ambasador za specijalne zadatke Ministarstva spoljnih poslova Rusije.

Komentari (9)

Nikola

30.07.2020. 07:59

Не треба да се правдају због тога. Треба да их поставе што даље од својих граница.

Sparta

30.07.2020. 08:53

Rusi nisu dužni ama bas nikome da kao podnose izvjestaje ili da se pravdaju gdje ce svoje oruzje postavljati na svojoj teritoriji !!! Nikome !! Ali ako i kazu da su postavili, to je znak ovim sotonama sa zapada da je taj pravac zatvoren i bezbjedjen Ruskim naoruzanjem.. da ne bi sebi sotone dale za pravo da se tu muvaju !!!! Kratko i jasno kao dan !!!

Sale

30.07.2020. 10:33

Pa ako su ameri sanjali da će tud da se muvaju kao po Kineskom moru, tu su se grdno zavarali. Nek još kažu hvala da su ih Rusi upozorili šta ih tamo čeka ako se usude.

Yugo

30.07.2020. 15:14

Rusija je suverena država koja ne krši međunarodne zakone i netreba da se pravda niti odgovara na optužbe.Amerika krši sve međunarodne propise,da krenemo redom ratuje sa zemljama sa kojim ne granici i nema direktnog interesa osim financijskog u svojoj državi gdje je ljudska rasa stavljena ispod granice vrednosti,,,,,njihovi vojnici nigdje nemoraju da odgovaraju za svoje prestupe,za ratni zlocin nisu nigdje odgovarali iako su ubili dosad na planeti više ljudi nego što je poginulo u drugom svjetskom ratu a da ne pričamo za genocid nad indijanskim narodom gdje se procjenjuje da je ubijeno oko 250 milina Indijanaca iako ratni zlocin nezastareva u njihovim knjigama genocidni generali su heroji .