BAJDEN: Tramp je digao ruke od ove zemlje

Tanjug

22. 07. 2020. u 18:46

БАЈДЕН: Трамп је дигао руке од ове земље

P.Milošević

VEROVATNI kandidat Demokratske stranke za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden poručio je Amerikancima da je predsednik Donald Tramp digao ruke od njih i da je digao ruke od zemlje.

U obraćanju koje je prenošeno uživo na internetu, Bajden je optužio Trampa da je podbacio u vođenju zemlje tokom pandemije koronavrusa, dodajuću da se infekcija širi svakog dana i da je previše Amerikanaca i dalje bez posla i da gube nadu.

Bivši potpredsednik rekao je da je Trampovo lično osoblje priznalo da je Tramp pao na najvažnijem mogućem testu kao američki predsednik, prenosi Glas Amerike.

Tokom dnevnog brifinga u vezi sa koronavirusom u utorak, Tramp je pokušao da predstavi svoju administraciju kao efikasnu u odgovoru na pandemiju, rekavši da će potencijalne vakcine stići mnogo ranije nego što je iko mislio da je moguće i raspravljajući o novom paketu pomoći Amerikancima koji su pogođeni virusom.

Bela kuća počela je ponovo s dnevnim brifingom nakon što je prekinula tu praksu u aprilu.

Bajdenove opaske dolaze nakon poslednjeg dela kampanje koji je održao u svojoj matičnoj državi Delaveru.

On je svoje poruke preneo na skupu koji je održan u osnovnoj školi u Nju Keslu u prisustvu manje do 30 ljudi, među kojima su bili i neki pozvani gosti, šef osoblja kampanje, agenti Tajne službe koji su dodeljeni Bajdenu i grupa reportera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Nenad

11.08.2020. 08:29

Samo u se i u svoje kljuse. Kucnuće čas i vratićemo Kosovo i Metohija isto kako su je i okupirali zapadne sile. Sa ili bez Trampa na čelu SAD.