ZAUZEĆEMO KRIM! Ukrajinski general se samo nasmejao i objasnio zašto je to nemoguće (VIDEO)

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

28. 04. 2024. u 19:20

GENERAL Oružanih snaga Ukrajine Sergej Krivonos demantovao je izjavu ukrajinske TV voditeljke o mogućnosti zauzimanja Krima.

ЗАУЗЕЋЕМО КРИМ! Украјински генерал се само насмејао и објаснио зашто је то немогуће (ВИДЕО)

Foto: Arhivski snimak


O tome je govorio na Jutjub kanalu „Prjamoj“.

Tokom intervjua, novinarka Svetlana Orlovskaja rekla je da će zahvaljujući američkom oružju, ukrajinske oružane snage „moći da povrate Krim“ ili „unište Kerčki most“ na leto.

-Nećemo moći da uništimo logistiku, rekao je Krivonos, smejući se nakon reči TV voditeljke.

On je podsetio da je Rusija uspostavila složeni lanac snabdevanja na više nivoa koji se ne može prekinuti ni uz pomoć zapadnog oružja.

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski i lokalni političari su više puta izjavljivali da žele da zauzmu Krim. Ranije je ukrajinski lider najavio pripremu liste sveobuhvatnih koraka za „deokupaciju“ poluostrva.

Rusija je namere koje je Kijev izrazio nazvala samoubilačkim, uz napomenu da je nemoguće oduzeti deo teritorije moćnoj nuklearnoj sili. Kako je naglasio zamenik stalnog predsednika Saveta bezbednosti Dmitrij Medvedev, napadi na Krim će biti praćeni uzvratnim udarima.

(ria.ru)

BONUS VIDEO - RUSKI BOMBARDERI U AKCIJI: Borbena misija u pravcu južnog Donjecka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČUDO NEVIĐENO! Trener dao ostavku na poluvremenu, a onda je klupski lekar preuzeo ekipu - ono što se potom desilo, zaprepastilo je sve!