PORUKA IZ KIJEVA: Zelenski je uništio Ukrajinu do temelja, narod je želeo prijateljstvo i jedinstvo sa Rusijom

Novosti online

15. 04. 2024. u 11:31

SA VLADIMIROM Zelenskim Ukrajina je "srušena do temelja", napisao je opozicioni ukrajinski političar i predsednik Saveta pokreta "Druga Ukrajina" Viktor Medvedčuk u autorskom tekstu za "Komsomolsku pravdu".

ПОРУКА ИЗ КИЈЕВА: Зеленски је уништио Украјину до темеља, народ је желео пријатељство и јединство са Русијом

Foto: Tanjug/AP

- Danas možemo sa sigurnošću da kažemo da je ukrajinski narod želeo prijateljstvo i jedinstvo sa Rusijom. Svaki ukrajinski predsednik je to obećavao, ali je onda činio suprotno - napisao je Medvedčuk.

Svaki ukrajinski predsednik izvodio je "trikove i političke preokrete" koji su uništili zemlju, ocenio je Medvedčuk i dodao da je država "posle šestog mađioničara potpuno uništena, a sedmog neće ni izdržati".

Sva šestorica ukrajinskih predsednika su prodali i protraćili nezavisnost Ukrajine, njen suverenitet i državnost, naglasio je opozicioni političar.

- To se odvijalo po istom šablonu – predsednički kandidat obećava jedno, a radi upravo suprotno. Obećava bogatstvo – stvara siromaštvo, obećava zakonitost – podstiče bezakonje i korupciju, obećava mir – izaziva rat - zaključio je Medvedčuk.

(rt.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave