SAV UŽAS STAO U SVEGA NEKOLIKO SEKUNDI: Najdetaljniji snimak broda i uništenog mosta u Baltimoru (VIDEO)

Дејана Калинић
Dejana Kalinić

27. 03. 2024. u 18:49

VELIKI kontejnerski brod udario je u ponedeljak u most Fransis Skot Ki u Baltimoru, u Merilendu, i srušio ga. Snimak ove velike nesreće ubrzo je objavljen, a sada se pojavio novi na kom se najbolje i do u detalje može videti kako dan kasnije izgleda mesto ove nesreće.

САВ УЖАС СТАО У СВЕГА НЕКОЛИКО СЕКУНДИ: Најдетаљнији снимак брода и уништеног моста у Балтимору (ВИДЕО)

Foro: Tanjug/AP

Na instagramu se, naime, pojavio snimak napravljen dronom, na kom se iz neposredne blizine vide brod i delovi mosta koji su pali na njega, ali i oni koji su završili u vodi.

Nakon što je posada kontejnerskog broda iz za sada nepoznatih razloga izgubila kontrolu nad plovilom, ono je udarilo u jedan od stubova nosača, najranjiviji deo mosta.

Od siline udarca stub je popustio, što je dovelo do neminovnog pada mosta.

U tom trenutku na mostu je bila ekipa radnika koji su obavljali poslove održavanja kolovoza. Dvojica su izvučena iz vode, a šest se vode kao nestali.

Sreća u nesreći je što su policajci bili upozoreni oko 90 sekundi pre udara broda u most, te su uspeli da zaustave saobraćaj i tako spreče još veću tragediju.

Gradonačelnik Baltimora Brendon Skot nazvao je te policajce herojima.

Pogledajte najnoviji snimak mosta i broda koji ga je srušio, na kom se najdetaljnije vidi kako dan kasnije izgleda mesto nesreće:

(Telegraf)

BONUS VIDEO: ZAJEDNIČKA VEŽBA: Kina, Rusija i Iran sa zajedničkom budućnošću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!