DEČAK (2) UPAO U REKU: Policija na nogama, dronovi i helikopteri pretražuju područje

Novosti online

19. 02. 2024. u 11:13

POLICIJA iz Lesteršira u Velikoj Britaniji nastavlja potragu za dečakom (2) koji je upao u reku Soar, a helikopter i dron intenzivno pretražuju područje.

ДЕЧАК (2) УПАО У РЕКУ: Полиција на ногама, дронови и хеликоптери претражују подручје

Foto: Tanjug/AP Photo

Dvogodišnji dečak je bio napolju sa svojom porodicom kada je sinoć, oko 17 časova, upao u reku Soar u Braunstonu u Lesterširu.

Policija je saopštila da "uprkos svim naporima onih koji su bili na licu mesta", mališan još uvek nije pronađen.

Potvrđeno je da je muškarac sa lica mesta prevezen u bolnicu iz predostrožnosti.

Policijski helikopter je primećen kako pretražuje reku oko 17.40 časova, a kasnije je zamenjen dronom.

- U nedelju, 18. februara, policija je primila prijavu da je dečak upao u reku Soar. Dete, dvogodišnji dečak, bio je sa porodicom kada je upao u reku, nažalost, uprkos svim naporima onih koji su bili na licu mesta, dete nije pronađeno - saopštili su iz policije.

- Naše misli su uz porodicu u ovim teškim trenucima. Ljubazno bismo zamolili sve ljude koji su se ponudili da pomognu, da ne dolaze na lice mesta zbog porasta vodostaja i bezbednosnih rizika - apelovali su iz policije.

Takođe, pozvali su sve koji imaju bilo kakvu informaciju da im se jave.

Meštanin Adam, koji nije želeo da kaže svoje prezime, bio je sa ćerkom na biciklima u blizini.

- Obično se vozimo duž reke, ali nam je policija rekla da ne idemo večeras kada smo sišli dole - rekao je sugrađanin Adam koji sa svojom ćerkom vozi bicikl u tom delu grada.

On je dodao da se saoseća sa roditeljima i da su sigurno "van sebe".

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: EVAKUACIJA ZBOG RUDNIKA: Stanovnici Maseja u Brazilu u opasnosti od urušavanja rudnika soli

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024