OGLASIO SE PUTIN: Poslao važnu poruku vojnicima nakon pada Avdejevke

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

17. 02. 2024. u 23:03

PREDSDNIK Rusije Vladimir Putin izrazio je zahvalnost pripadnicima ruske vojske koji su učestvovali u borbama za Avdejevku, navodi se u telegramu koji je ruski lider uputio general-puvniku Andreju Mordvičevu.

ОГЛАСИО СЕ ПУТИН: Послао важну поруку војницима након пада Авдејевке

FOTO: Tanjug/AP

- Za odlična borbena dejstva objavljujem zahvalnost svim pripadnicima vaše vojne grupacije koji su učestvovali u borbama za Avdejevku. Nek je večna slava svim herojima koji su pali prilikom rešavanja zadataka specijalne vojne operacije - navodi se u telegramu.

- U borbama za Avdejevku učestvovali su 30. posebna motorizovana brigada 2. armije, 35. posebna motorizovana brigada, 55. posebna motorizovana brigada, 74. posebna motorizovana brigada, 9. posebna motorizovana brigada, 114. posebna motorizovana brigada, 1.454. motorizovani puk, 10. tenkovski puk 1. armijskog korpusa, 6. tenkovski puk, 80. tenkovski puk. 239. tenkovski puk 90. tenkovske divizije - ističe se u telegramu.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: KRZNENI ČLAN RUSKE ARMIJE - Pas Žužik pomaže protivvazdušnoj jedinici ruske vojske

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom